Yessss! Zondag 28 januari is het zover:

Happy Body & Mind Event 2024

 

We gaan weer een prachtig event organiseren! Het wordt een event vol liefde, geluk en inspiratie.
40 Geluksbrengers hebben enorm veel zin om er een onvergetelijke dag van te maken.
Er worden minisessies, workshops en lezingen gegeven.

Praktische informatie
Zondag 28 januari 2024 van 10 tot 17 uur bij Turmac Cultuurfabriek (Kerkstraat 27) in Zevenaar.
Toegang is gratis! Hieronder vind je de programma’s. Inschrijven hiervoor kan op de dag zelf en vol=vol.

Onze 40 Geluksbrengers

Anneliese Melens

Onder de Ginko

Mini-sessies ‘Spiegel van de zodiak’
Neem een kijkje in de “Spiegel van de zodiak”. Tijdens een korte kaarten sessie kan de bezoeker kennis maken met deze kaartendeck, waaraan kunstenaar, schrijver en tarotist Anneliese 7 jaar werkte. Tijdens een kort consult legt Anneliese zelf, een drietal kaarten met de intentie een persoonlijke boodschap te formuleren. Zo wil zij het publiek kennis laten maken met de spiegelende kracht van de kaarten.

Michiel Nass

Lezing Een Cursus In Wonderen
Wat mij gebeurde… een persoonlijk verhaal over het testen van het boek ‘Een Cursus in Wonderen’ en hoe dit tot een onwrikbaar vertrouwen heeft geleid.

Mini-sessies Roosreadingen
Michiel geeft mini-sessie Readingen: Korte readingen met de roos methode. Kom je je ook laten lezen?

Marouska Brandsma

Reiki Liemers

Mini-sessies & Workshop
De magie van Reiki
Toe aan ontspanning of juist wat extra energie? Marouska laat je graag ervaren wat Reiki is.

Ze geeft korte behandelingen en een ervaringsgerichte workshop over Reiki. Je bent welkom.

Vincent Godeke

F-e-niks

Mini-sessies (verkorte) Reikibehandelingen en werken met pendels en biosensor
Mijn behandelingen streef ik ernaar om op zichzelf af te stemmen en welzijn te bevorderen om de geest, het lichaam en de ziel gezond te houden.

Petra Helmes

Yoga Zevenaar

Power Yoga
Power yoga is een dynamische vorm van yoga. Het lichaam wordt soepel en de geest ontspant. Er ontstaat ruimte in body en mind

Wietske Schornagel

IntuWietsie

Mini-sessies Hart-opstelling
Ben jij nieuwsgierig wat jouw hart te zeggen heeft tegen je? Kom het ontdekken samen met mij. Daarnaast ontdek ik graag met jou welke prachtige kwaliteiten jij in het licht mag zetten.

Talia van Essen

One moment a day

Lezing Leven vanuit Liefde
De afgelopen jaren heb ik steeds meer de stap gemaakt om angst te veranderen in liefde. Mijn leven is daardoor enorm veranderd.

 Ik heb ervaren hoe het is wanneer je je eigen visie kunt leven in deze maatschappij. Dat je ruimte kunt creëren binnen de gebaande paden en dat je zo meer vanuit je hart kunt leven.

Ik neem je graag mee in wat ik doe om, in deze pittige maatschappij, een ‘bommetje van liefde te zijn’.

Ontmoet One moment a day
One moment a day is een krachtige filosofie om meer geluk te ervaren. Wil je weten hoe het werkt? Kom gezellig langs. 

Ine van Binsbergen

Ine’s Voetreflex & massages

Mini-sessies Liefdevolle voetreflexmassage
Via een liefdevolle drukpunt massage kunnen we blokkades opheffen en je weer meer in balans brengen. Het helpt je lijf en geest weer om te helen.

Sabrine Swanenberg

Atelier Landfort

Workshop Mindfull Arten
Je gaat je eigen mini-leporello, ofwel harmonicaboekje maken, met jouw eigen affirmatie. Dat doen we onder andere door een inzichtskaart te trekken. Vervolgens ga je associëren met woorden en symbolen en je creatieve brein aanzetten. Het is een ienie-mini-leporello, lekker klein, dus ook prima om fijn dichtbij jezelf te houden, in je tas, op je bureau of om het erbij te pakken als je het even nodig hebt.

Erica Bergenhenegouwen

Ontdek Erica

Mini-sessies Start hier jouw creatieve ontdekkingsreis naar geluk!
Bij Ontdek Erica kun je starten met een creatieve ontdekkingsreis naar jouw eigen geluk. In de minisessies krijg je een indruk van de cursussen en coachingsessies die ik geef. Wist je dat je met tekenen al heel snel even een ‘zen-momentje’ pakt? Je komt uit je hoofd en tijdens een minisessie zul je versteld staan van wat jouw eigen tekening jou te vertellen heeft. Het is ook heel leuk om samen een minisessie te doen, je hoofd en je hart verbinden via je handen geeft echt hele mooie inzichten.

Ingrid Hofs-Menting

Mein

Mini-sessies Klankschaalmassage
Wat kunnen klanken(schalen) voor jou betekenen? Ontdek de stilte van de levende klanken en hun voelbare trillingen. Het is een massage voor lichaam, ziel en geest. Ben je nieuwsgierig hiernaar? Wees dan van ❤ welkom en ik laat je kennismaken met mijn therapeutische klankschalen. 

Veronica Holtslag

Vroon Holistische Praktijk

Lezing Holisme, de sleutel naar jouw heel zijn
Uitleg over hoe ik holisme zie en toepas in mijn leven en praktijk. Thuiskomen bij je natuurlijke zelf, door bewustzijn van onbalans en harmonie in je lichaam, geest en hart.

Mini-sessies Thuiskomen bij je natuurlijke zelf
Tijdens een korte liggende holistische sessie, pas ik intuïtief alle vaardigheden en methodes toe die ik heb. Dit zijn: zacht helende aanraking, energiewerk, coaching, healing, mijn stem, aandacht- en ademoefeningen. Op een zachte liefdevolle manier ontstaat balans en heelheid in jouw lichaam. Je komt in een diepe rust en ervaart harmonie in je hele zijn.

Maarten van Hal

Ikwilslapen.nu

Lezing Slaap en slaapproblemen
Somnologist Technician en Jungiaans Therapeut (I.O.) neemt u mee in de wereld van slaap en slaapstoornissen. Hoe werkt dat eigenlijk, slapen? Nog belangrijker… hoe werkt dat eigenlijk niet slapen!!? In deze lezing uitgebreid aandacht voor slapeloosheid en de behandeling ervan.

Mini sessies Slaapcoaching
Gesprekken over slaapcoaching en Jungiaanse Therapie.

Elvira Febie

Praktijk Elvira Akira

Mini-sessies Tarotreading
Van hoofd naar hart en luister naar jouw innerlijke stem❤️ Een tarotreading waarbij ik het inzicht op een kaart schrijf.

Gerjo en Willeke

Viervitaal

Workshop Spelen met Positieve Gezondheid
Door het spel Alles op Tafel te spelen ga je spelenderwijs in gesprek over gezondheid. Je komt erachter wat jij belangrijk vindt voor jouw gezondheid, waar je blij van wordt en wat je graag anders zou willen. Het spel wordt gespeeld met 6 spelers per tafel.

Daisy Markerink

Massagepraktijk Markerink

Mini-sessies Bewustwordingsoefening en uitleg holistische massage
Altijd ben je bezig alle ballen in de lucht te houden. Je blijft steeds brandjes blussen. Je voelt je hierdoor inmiddels behoorlijk leeggezogen. Het lijkt wel of de vermoeidheid iedere dag sterker wordt. Als je zo doorgaat dan raak je nog eens compleet opgebrand. Wanneer heb jij echt tijd voor jezelf ingepland? Een holistische massage geeft jou een moment van ontspanning dat nog lang nawerkt en waardoor je je steeds beter gaat voelen. Wil jij je niet meer opgebrand voelen? Maar juist gaan bruisen van de energie en opbloeien? Kom langs bij Massagepraktijk Markerink en ik geef je graag uitleg.

Noor van Velthoven

Noorvanvelthoven.nl

Mini-sessies Orakelkaarten als magische wegwijzers
Tijdens het event kun je mij een vraag stellen waar je wat guidance over wil. Ik stem af op het universum en de kaart geeft jou het antwoord.

Workshop Orakelkaarten als magische wegwijzers
Tijdens de workshop laat ik je zien hoe je intuïtief met kaarten kunt werken, ik leer je de juiste vragen stellen en laat je een aantal liggingen zien.

Renée van Bussel

Greenie

Lezing Alles over natuurlijke haarverzorging
Ontdek alles over natuurlijke haarverzorging! De natuur houdt enorm van schoonheid. En van jou. Wil je leren hoe je kan achterhalen wat jouw haar nodig heeft en in welke natuurlijke ingrediënten je dit vindt? Kom dan naar de lezing.

Mariëlle Rademaker

Mayu Massage

Mini-sessies Numerologie
Laat je verrassen door je nummers en vind je doel en uitdaging in je leven.

Ingrid Jansen

Care for People Arnhem

Lezing In de voetsporten van Maria Magdalena
In de voetsporen van Maria Magdalena… Een reis in bevrijding. Graag neem ik jullie mee op een reis die geresulteerd heeft in dit boek.

Lezing Wat is geluk?
Wat is geluk? Geluk, voor iedereen kan dat anders zijn Toch geloof ik dat we met zijn allen op zoek zijn naar hetzelfde.

Edith Elshof

Art Based Development

Workshop Anders kijken, anders zien, anders doen
Mensen zitten vaak vast in allerlei patronen waardoor ze nieuwe kansen en ontwikkelingsmogelijkheden missen voor henzelf. Ik daag mensen uit tot anders kijken door kunst én leer ik ze hoe het brein werkt, zodat ze zelf veranderingen teweeg kunnen brengen. Anders kijken leidt tot anders zien, leidt tot anders doen. Ik geloof dat iedereen zijn patronen kan herprogrammeren, waardoor mensen beter in staat zijn om met uitdagingen om te gaan, creatieve oplossingen te zoeken en meer geluk te ervaren.

Verena Kraaij

Samenkind

Lezing Veerkrachtig opgroeien
Een veerkrachtig kind voed je niet op door gevoelens uit de weg te gaan, maar juist door kinderen te leren omgaan met hun gevoelens vanuit verbinding en veiligheid. Wanneer een kind te maken krijgt met tegenslagen of stress, is dit juist een kans voor het kind om de nodige vaardigheden ontwikkelen. Leer kinderen goed te zorgen voor zichzelf en vergroot daarmee hun levensgeluk. In deze interactieve lezing leer je wat veerkracht is, test je hoe veerkrachtig je zelf bent en vind je naast de kennis ook diverse tips en oefeningen die je helpen in het beter begrijpen van kinderen en hoe je veerkracht kan vergroten. 

Mariëlle Bremer-Jansen

Coach voor moeders

Lezing het geluk (en ongeluk) van ons familiesysteem, raakt mij dit als moeder? 
In deze lezing duik ik in de invloed van je familiesysteem en de band met je moeder en hoe dat allemaal samen komt in de relatie met je kind. En hoe ga je daar mee om? Het kan een uitdaging zijn, maar ook een feest!

Mini-(sessie)-opstellingen voor moeders
Met behulp van mini-opstellingen kijk ik met moeders mee naar de relatie met hun kind en hoe ze die kunnen verbeteren.

Mareike Brian

Helderwijs

Mini-sessies Omgaan met triggers
TRIGGERS! ken jij dat ook? Getriggerd raken door een gebeurtenis of een persoon zodat je gemoedstoestand van het ene op het andere moment omslaat. Zo erg dat je uit je doen raakt, het even niet weet of zelfs boos wordt. In een ervaringsoefening onderzoeken we waarom juist jij gevoelig bent voor jouw specifieke trigger. Je ervaart de betekenis van jouw trigger en je krijgt inzicht hoe je jouw trigger kunt transformeren.

Lezing Past Reality Integration (PRI)
Past Reality Integration laat je zien hoe jouw verleden je huidige leven ongewenst beïnvloedt. PRI geeft je grip op je onbewuste en tools om je gedrag en emoties te veranderen. In deze lezing vertel ik je hoe je dat doet!

Sandra & Dorian

Aardelief

Workshop Leven volgens het jaarwiel/seizoenen en levensfasen
We nemen je graag mee in alle wijsheid die het sjamanistisch jaarwiel ons brengt. Dicht bij moeder Natuur, kijken naar de energie van het jaar en naar onze levensfasen. Wist je dat iedere fase haar eigen energie en ritme heeft? Iedere fase van de dag, het jaar en van jouw leven. Leven volgens dit ritme brengt flow en verbondenheid. Dat zijn ingrediënten voor geluk… We ontmoeten je graag!

Petra Steffens

Petra tekst&taal

Mini-sessies 1-op-1 Tintelingen van geluk
Ervaar in een kort moment hoe verschillende inspiratiebronnen je helpen om jouw unieke, eigen woorden en zinnen te toveren uit je pen. Schrijven: klein moment, groot geluk.

Workshop Schrijven over geluk
Een unieke kans om de kracht van jouw woorden te ontdekken. Via inspirerende schrijfoefeningen en reflectieve momenten verken je hoe verrijkend creatief schrijven is en hoe schrijven makkelijker wordt als je jouw pen volgt. Zonder verwachtingen en in flow. Schrijven geeft je gevoelens van vreugde en vervulling. Je zou het tintelingen van geluk kunnen noemen. Kom jij GELUK schrijven en ervaren?

Veronique van Kan

Wenskan

Workshop Hoogsensitiviteit en geluk 
Wil jij anderen ook zo graag helpen, er voor ze zijn en voor ze te zorgen? Vind je het lastig om dit voor jezelf te doen? Jezelf te geven wat jij nodig hebt. Je hebt weinig energie. De emoties lopen soms hoog op. Je wil het graag anders, maar hoe? Ontdek welke concrete stap jij kan zetten voor meer geluk.

Mini-sessies Wat is jouw wens?
Wat is jouw wens? Door intuïtief een kleur te kiezen ontdek je wat jouw onderbewuste je vertelt over jouw verlangen. En wat jou belemmerd om jou doel te bereiken. Kom langs en kies je kleur.

Rene van Anen

Renevananen.nl

Workshop Ontdek de sleutel tot een veerkrachtig leven

VERVALT WEGENS ZIEKTE!

Duik tijdens de workshop dieper in de wereld van stress en leer begrijpen hoe ons stresssysteem werkt. Ontdek hoe je stress herkent en belangrijker nog, ontdek krachtige strategieën om stress effectief te beheersen.

Mini-sessies Ontdek de sleutel tot een veerkrachtig leven
Wil je na de workshop nog meer weten? Kom dan even langs voor een mini sessie.

Dominique Rademaker

Krabbels &Zo

Workshop Handletter jouw eigen geluksquote
Stap in je eigen creatieve bubbel! Ik ga je handvaten geven zodat jij een fantastisch mooie quote kan handletteren.

Ingrid Schröder

De Ontplooiing

Lezing & beleving van de voorstelling Speelplaats van de intuïtie
Actrice Ingrid Schröder en pianist Tudor Rutjes zetten samen een unieke intuïtieve voorstelling neer. Vanuit intuïtie ontstaan, in samenwerking met het publiek, liedjes, scènes en gedichten, en bijzondere momenten. Het is pop-up muziektheater! De voorstelling is verrassend, wonderlijk, meeslepend, ontroerend maar ook komisch en absurd. Graag lichten zij toe hoe ze hiertoe gekomen zijn en welke betekenis intuïtie heeft in hun persoonlijke leven en optreden. Hierover wordt vertelt en ze daarnaast zullen wat “elementen” uit de voorstelling laten zien.

Desiré Tomohamat

Desiretomohamat.nl

Workshop Een dagkaart laten trekken
Desiré is intuïtief medium en geeft energetische sessies met tarot- en orakelkaarten. Dit doet ze met cursussen, consulten en workshops. Ze begeleidt je naar een leven waarin je intuïtie weer je kompas wordt. Je leert je intuïtie te herkennen, wat jouw levensdoel is en hoe jij met meer zelfvertrouwen en kracht in het leven mag staan. Naast deze begeleiding, kan ze ook liefdevol jouw liefdesceremonie begeleiden. Ze is ook een spirituele BABS. Hoe leuk is dat! Alles wat ze doet – doet ze vanuit liefde en met veel enthousiasme en betrokkenheid.

Luc van Esch

Ontdek jezelf

Lezing Leven vanuit flow en intuïtie
Manifesteren wat NU bij je past. In flow gaat het leven vanzelf. Je volgt je gevoel en komt in situaties die precies kloppen bij wat op dit moment bij je past. Alles lijkt gemakkelijk te ontstaan, precies zoals jij wilt, precies wat NU bij je past, soms onverwacht, maar altijd moeiteloos, snel en soms magisch. Waarom val ik uit flow, maar vooral hoe kom ik weer in de flow?

Workshop Het grote intuïtie-experiment
In deze workshop ga je de kracht en de helderheid van jouw intuitie ervaren. En hoe jij over een ander die je nog nooit gezien hebt rake dingen kunt vertellen. Ervaar in deze workshop de kracht van harts-connectie en de helderheid van jouw intuitie. Waarschijnlijk kom je er achter dat je intuïtie al ijzersterk is.

Sigrid Bakker

Yoga Verlicht

Meditatiesessie met klanken en kristallen
Door de helende energie van klanken en kristallen, laat je op en kom tot rust. Met deze meditatieve sessie, die begeleid wordt door Sigrid van Yoga Verlicht, gaat jouw liefde en energie nog beter doorstromen, je komt in je eigen creatie-kracht en flow. Namasté

René van Es

Jouw omslag

Workshop Anti-Stress voor Mannen
Deze Anti-Stress Workshop is een effectieve combinatie van gecontroleerd trillen, muziek en aanraking van triggerpoints. Het laat opgehoopte stress, spanningen, trauma’s en/of onderdrukte emoties los. De Anti-Stress Workshop helpt tegen piekeren, vermindert rug-, nek- en schouderklachten, verbetert je nachtrust en vermindert hoofdpijn en migraine. Direct al resultaat: Meer rust in je hoofd Ontspanning in je lijf Een gevoel van opluchting.

Adriënne van Auora

Centrum voor Bewustwording

Workshop Cacao ceremonie & Mini-sessies
Om geluk te ervaren pak je je leven bij de wortels beet. Ontvang een korte lichaamsbehandeling voor lichtheid en energie vanuit Sjamanistisch consult of neem deel aan een Sjamanistische Cacao Ceremonie Plant & Sound healing. Sjamanistisch werker en Yogadocent Adriënne is deze dag er om Auora – Centrum voor bewustwording gevestigd in Zevenaar meer zichtbaarheid te geven. Adriënne werkt intuitief. Je mag een persoonlijke kwaal, thema of vraag inbrengen.

Esther Weijs

FitviaFood

Workshop Voeding gaat veel verder dan enkel wat je in je mond stopt & Mini-sessies
Voeding, je kunt er tegenwoordig online alles over vinden. Kennis is één ding, maar je zelfbewustzijn hierin is vele malen belangrijker. Wat vertel je jezelf onbewust elke dag weer? En wat laat je je je buitenwereld je vertellen?

Ik praat liever over bewust eten, ipv gezond eten, zonder oordeel. Voeding als verlengstuk van jou, zonder afwijzing van jezelf of wat je eet. Leer met zachte ogen naar jezelf kijken, ook en juist als het gaat over voeding.

Loop je hier zelf tegenaan? Weet je eigenlijk best goed van de hoe en wat op gebied van voeding, maar blijft de uitvoering een uitdaging? Dan zie en spreek ik je graag bij mijn stand op het event of tijdens de workshop.

Lea Willink

Lea Willink 

Mini-sessies Tarot legging
Samen met mijn Tarotkaarten, een licht laten schijnen op je vragen en keuzes.

Yvonne Diersen

Body Wealth

Mini-sessies Informatie over BodyWealth
Wat als je leven, jouw lichaam en ziel als een rivier is? Hoe stroomt jouw ‘water’ van liefde en energie? Kan de energie vrij stromen, zodat je hart zich kan vullen met liefde en geluk? Of zijn er stenen die de stroom blokkeren

Tijdens dit event deel ik over de kracht van vergeving. Ik maak graag kennis met je en vertel je over hoe jij jouw stroom weer vrij kunt maken van blokkades. Een vrije stroom zorgt voor meer gevoel van geluk. Inmiddels weet ik hoe ik mijn stroom weer vrij kan maken. En deze kennis wil ik graag met je delen.

Body Wealth, want alles wordt met en via het lichaam ervaren, opgeslagen en verwerkt. It’s Health that is the real Wealth!

Leo Bormans

Worldbook of Happiness

Lezing Geluk en hoop Worldbook of Happiness

VERVALT WEGENS ZIEKTE!
Leo Bormans is geluksonderzoeker, schrijver en inspirator. Hij is auteur van internationale bestsellers als ‘The World Book of Happiness’,’The World Book of Hope’ en ‘Geluk voor Kinderen’. In 2020 verscheen zijn eerste roman, De Knikkers van Qadir, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een vader op de vlucht. Leo Bormans noemt zichzelf Ambassadeur van geluk en levenskwaliteit.
Leo zal op het Event een inspirerende lezing geven over Geluk en Hoop in Nieuwe tijden nav ‘The New World Book of Happiness – De essentie’. Na afloop zal hij zijn boeken signeren.

Loes Emmerink

Yogapraktijk Emmerink

Hatha Yoga 
Aan het einde van deze yogales zul je rustig in je hoofd zijn en je lichaam zal ontspannen aanvoelen. Je zult alle 5 de ademgebieden in het lichaam kennen en de adem daar hebben toegelaten. Ik zal je in deze les leiden door woordgebruik en bewegingen (saswitha-stijl) om ook het karakter van deze ademgebieden in het lichaam bewust te laten ervaren. We verkrampen bepaalde gebieden zelf, waardoor spanningen in het lichaam ontstaan. De adem is de sleutel, want als de adem ruim is, krijgt het lichaam de energie, dus de ontspanning die het nodig heeft. En door ontspanning in het lichaam zijn gedachten ook rustig.

Martin Sommers

Martin Sommers 

Mini-sessies Stel je levensvragen
Welkom op deze mooie gelukplaats Liefde, Geluk en daarbij hoort ook inspiratie!

Ik ben healer en ik kan je helpen met bepaalde levensvragen. Een minisessie met een maximaal resultaat!

Heidi Block

Yannto Voetreflexologie

Mini-sessies VoetreflexPlus massage of Handmassage
Met een kleine sessie wil ik je helpen met
aandacht te genezen. Geniet van een behandeling waarbij ik je kan helpen blokkades op te heffen.

De Voetreflexologie die ik heb gestudeerd is gebaseerd op Chinese en westerse methoden. Ik leg je graag uit wat de verschillende methoden inhouden.

Jabert kuijper

Jabert Kuijper

Lezing Flow en intuitie in seks en intimiteit (met Luc van Esch)

Sinds vanaf 2015 begeleidt hij alleen (en samen met zijn geliefden) individuen en koppels op het gebied van seksualiteit en intimiteit en begeleidt tantrische Love Retreats.

Beluister hier The Happiness Podcasts

met alle Geluksbrengers!

Tot 28 januari bij Turmac Cultuurfabriek Kerkstraat 27 in Zevenaar