Webshop vol geluk

Geluk is als een zonnetje, groots en toch heel klein. Een slinger of een ballonnetje, vol met zonneschijn. Verspreid geluk met onze mooie geluksproducten

Een webshop vol geluk voor jou

Een webshop met producten die geluk verspreiden. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen een stukje gelukkiger te maken. Dat doen we met onze diensten, maar ook met onze mooie producten. Alle producten zijn zelf ontworpen en bedacht, met een flinke dosis liefde en een sprankel. Ik neem je even mee door een aantal producten. Het Boekje voor geluksmomentjes is een prachtig hulpmiddel om gelukkiger te worden. Elke dag schrijf je een geluksmomentje op, voor 40 dagen lang. Je zult merken dat je aan het einde van het boekje een glimlach op je gezicht krijgt. Het Gelukspakketje is een prachtig cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Je gaat zelf aan de slag met geluk, maar juist ook anderen een geluksmoment bezorgen. Als laatste het Bundeltje gedichten. Deze fijne, kleine bundel staat vol met gedichtjes over geluk, liefde, hoop en vertrouwen.

Geef geluk cadeau

Hoe fijn is het om geluk cadeau te geven aan iemand anders? Een cadeautje met betekenis. Een cadeautje waarmee iemand zelf kan ontdekken dat geluk dichterbij is dan hij of zij denkt. Je hoeft het alleen te zien, te voelen. En vast te leggen. Zo wordt het brein getraind om meer geluk te ervaren en het hart gevuld met positiviteit. Het Boekje voor geluksmomentjes en het Gelukspakketje zijn prachtige cadeaus om iemand geluk te bezorgen. Maar ook de Tasjes vol geluk kan iemand blij maken. Vul het tasje met alles wat (symbolisch) gelukkig maakt. Met het Bundeltje gedichten geef je iemand een beetje geluk, troost, hoop en liefde. Wie geef jij geluk cadeau?

Geluk voor bedrijven en instellingen

Werk jij in een organisatie, bedrijf, instelling of een andere groep? En wil jij de mensen om je heen geluk bezorgen? Daar kunnen wij je bij helpen. Onze mooie producten helpen jou om geluk te verspreiden in jouw omgeving. De kracht van samen is ongekend. Wanneer je samen met geluk aan de slag gaat, kan het niet anders dat de sfeer positief beïnvloed wordt. Je inspireert elkaar, je motiveert elkaar en positieve gesprekken komen opgang.

Het Boekje voor geluksmomentjes en het Gelukspakketje zijn prachtige producten om anderen aan de slag te laten gaan met geluk. Ook de Tasjes vol geluk zijn een mooie statement voor geluk. Het tasje kan (symbolisch) gevuld worden met alles wat gelukkig maakt.

Wil je het gelukscadeau persoonlijker maken? Of een kaartje van jouw bedrijf of instelling toevoegen? Of misschien wel een logo op het tasje laten zetten? Dat kan! We denken graag met je mee om er samen een mooi cadeau van te maken dat mensen een stukje gelukkiger maakt. Neem contact met ons op via info@onemomentaday.nl.

Volg ons op social media!