Yes! De Happy Community. Ik droom er al een hele tijd van en nu gaan we het vormen. Ik ben dankbaar dat er inmiddels aardig wat mensen zijn die zich verbonden voelen met One moment a day en met mij en mijn missie. Voor mij is verbinding namelijk heel erg belangrijk. Ik geloof dat we gelukkiger zijn als we ons verbonden voelen met elkaar. Onderdeel van een groter geheel. Je kunt je verbonden voelen om verschillende dingen: nationaliteit, sport, leeftijd, geloof.

 

Samen

Mijn wens is om een groep gelijkgestemden te vormen met mensen die kiezen voor positiviteit. Die in het donker de lichtpuntjes zien. Die bewust op zoek gaan naar de mooie dingen. Mensen die het fijn vinden om iets voor een ander te doen. Goed te doen, bij te dragen. En vanuit de twinkeling in hun eigen ogen, andere mensen inspireren. Dat is mijn wens. En dat krijgt nu vorm.

Happy Community 

Ik wil zo veel mogelijk mensen uitnodigen om deel uit te maken van onze Happy Community. Hoe? Door je in te schrijven voor de Happymails.  Als je lid bent, ontvang je mijn Happymails én het mooie Geluksmagazine (gratis). Het eerste Geluksmagazine is net uit! En staat boordevol geluk en positiviteit. Als je dat leuk vindt, mag je bijdragen aan het Geluksmagazine. Ik vind het mooi als dit echt iets ‘van ons’ wordt en als we hiermee elkaar kunnen inspireren.

Voel je ook vrij om mijn Happymails door te sturen. Deze community mag groeien en jullie kunnen me daarmee helpen. Ik denk dat veel mensen blij worden van een dosis positiviteit en liefde.

Verder ben ik van plan om mooie en inspirerende dingen te organiseren. Je kunt denken aan Happysessies online, Gelukswandelingen en samen iets goeds doen voor anderen.

Heb jij daar een leuk idee over? Let me know!

Tribe with a happy vibe

Naast deze Happy Community bestaat ook De ‘Tribe with a happy vibe’. De Tribe with a happy vibe is een groep met (nu nog) dames die het 40-dagen Gelukstraject hebben gedaan. In deze 40 dagen zijn we samen aan de slag gegaan met ons eigen geluk en met de 6 geluksthema’s. Door dit proces met elkaar te delen, ontstaat verbondenheid.

We spreken elkaars taal en ondersteunen elkaar met positiviteit. Ik ervaar veel veiligheid en positiviteit. Onze Facebookgroep staat altijd open om dingen te delen met elkaar.

Dus. De ‘Happy Community’ en de ‘Tribe with a happy vibe’ vormen samen een grote, positieve bubbel. Een bubbel met lichtpuntjes en positieve energie.

“Wanneer wij met zijn allen positiviteit en liefde verspreiden, zullen we andere mensen ook inspireren. En als we dat blijven doen, zal de positieve bubbel groter worden.”

Iedereen is welkom. Laten we samen geluk & positiviteit verspreiden.

En zo de wereld mooier maken. Word jij ook onderdeel van onze Happy Community? Schrijf je hier in voor de Happymails.

One moment a day | Happy Community